Sponsoring

WK AdoptieKids zoekt sponsors! 

 

Het WK AdoptieKids is een jaarlijks voetbaltoernooi  voor geadopteerde kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. Sportiviteit, vriendschap en ontmoeting staan hierbij centraal. De kinderen komen via dit evenement in contact met andere kinderen uit hun geboorteland en met een zelfde achtergrond, iets waar velen behoefte aan hebben. In 2017 waren er ruim 800 voetballers en circa 1.500 ouders en belangstellenden aanwezig! 

 
Dit jaar wordt het WK AdoptieKids gehouden op 23 juni 2018 op Sportpark Blankensteijn (VV Brederodes) in Vianen. De verwachting is dat het WK AdoptieKids hier 800 - 850 geadopteerde voetballers en 1.500 ouders en belangstellenden ontvangt. De deelnemersbijdrage is helaas niet toereikend om alle kosten voor dit prachtige evenement  te dekken. We zoeken daarom sponsors! We hopen dat u een bijdrage wilt leveren aan dit bijzondere evenement.

Dat kan op de vele manieren:

 

Optie 1: Adopteer een voetbalveld (totaal 14 velden)                                                                      

U kunt zelf een naam geven voor dit veld, dat wordt voor aanvang van alle wedstrijden omgeroepen.

1.1         Eén van de (halve) velden - 75 euro

 
Optie 2: Adopteer een wedstrijdbal (totaal 28 ballen)

Op alle velden zijn de wedstrijdballen nodig, sponsor een bal! Bij aanvang worden de sponsors omgeroepen en uiteraard wordt u ook in het programmaboekje vermeld. Na afloop worden de ballen verloot onder de deelnemers van de WK AdoptieKids.

2.1          Wedstrijdbal  -  45 euro

 
Optie 3: Vermelding op website en programmaboekje

3.1          Vermelding op de website en halve pagina in het programmaboekje - 60 euro

3.2          Vermelding op de website en hele pagina in het programmaboekje - 100 euro

 
Optie 4:   Uw sponsorbord plaatsen bij de entree van het evenement 

4.1          Sponsorbord, groter dan 2 vierkante meter - 50 euro

 
Optie 5:  

Mocht u zelf nog ideeën hebben over sponsoring (bijvoorbeeld een versterking van de interne voetballertjes, een blijvend aandenken voor de kinderen o.i.d.) dan is dit in overleg ook mogelijk. Uiteraard krijgt u hiervoor voor de vermelding in het programmaboekje en wordt uw naam omgeroepen bij aanvang.

5.1          Andere vorm van - in overleg

 
De sponsorafspraken worden vastgelegd in een sponsorcontract. Als zakelijke sponsor ontvangt u een factuur voor de sponsorbijdrage, ten behoeve van uw financiële administratie.

Indien u andere ideeën over ondersteuning heeft of een donatie wilt geven aan het WK AdoptieKids 2018, dan kunt u daarvoor contact opnemen met:


Edward Salemink | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.| 06-18368041


 

 

 

 

 

Sponsors

 

 

  hoezo